header_01.jpg header_02.jpg header_03.jpg header_04.jpg

Partou

Welkom bij Partou aan Raadhoven!
Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Raadhoven in Amersfoort. Wij bieden peuterschool en buitenschoolse opvang

Buitenschoolseopvang;
In basisschool De Wingerd beschikken we over twee gezellige lokalen waar de kinderen zich meteen thuis voelen. Ook de aula en de buitenspeelplaats van de school zijn ons ‘thuis’. We doen veel aan sport en spel, van dansen tot dennenappels zoeken in het bos. Daarnaast geeft de groepsleiding ook verschillende workshops, van knutselen tot bewegingsactiviteiten.  De kinderen mogen zelf bepalen of ze mee willen doen met activiteiten en hebben zelf de keuze hoe ze hun dag in willen delen. Ook in de vakanties bieden wij een thema aan met daar omheen allerlei verschillende activiteiten. Zowel maak- als doe-activiteiten, maar ook bewegingsactiviteiten.

Peuteropvang:
Op onze kleinschalige locatie in de Wingerd zijn peuters van 2 tot 4 jaar in goede handen. We werken met het educatieve programma Puk & Ko. Iedere maand staat er een ander thema centraal waar alle activiteiten op afgestemd worden. In de kring komt het maandthema aan bod, waarna we gezellig gaan knutselen, spelletjes doen, luisteren naar voorlezen, praten, zingen en bewegen op muziek: allemaal activiteiten die aansluiten bij het thema van de week. Er is regelmatig tijd om in de veilige buitenruimte te spelen. Bij slecht weer blijven we binnen en doen we bewegingsspelletjes of dansen.
 
Door onze goede samenwerking met de basisscholen zorgen wij voor een optimale doorgaande leerlijn naar de basisschool. De peuterschool valt onder de Wet Kinderopvang, waardoor u kinderopvangtoeslag kunt aanvragen bij de overheid.
 
Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.
raadhoven2@partou.nl .
Meer informatie kunt u vinden op, https://www.partou.nl/kinderopvang-utrecht/amersfoort/schothorst/raadhoven2

Met vriendelijke groet,
 
Guido Roose
Vestigingsmanager 

Amersfoort
De Bovenkruier 1
Koning Karelpad 2
Kraailandhof 3
Raadhoven 2
Schothorsterlaan 5
logo_partou.png
06 11 60 76 34

 

 

 

© Wingerd PCBO Amersfoort - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ